วันศุกร์ที่ 25 พฤศจิกายน พ.ศ. 2559

Kakkupohja

Raaka-aineet

 
4 kplmunaa
2 dlsokeria
1 dlvehnäjauhoja
1 dlperunajauhoja
2 tlleivinjauhetta
korppujauhoja

Ohjeet

  1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vehnä- ja perunajauhotja leivinjauhe keskenään. Lisää munavaahtoon.
  2. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun, halkaisijaltaan 22 cm:n vuokaan.
  3. Paista kakkua uunin alaosassa ritilällä n. 45 min 175 asteessa. Kumoa kakku jäähtymään ritilälle. Leikkaa se kolmeksi levyksi, niin voit aloittaa kakun rakentamisen!



reseptiin 6 munan kakkupohja
6 kplkananmunaa
3 dlsokeria
3 dlvehnäjauhoja
1 ½ tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria

Valmistus

1
Vaahdota sokeri ja munat ilmavaksi vaahdoksi. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken. Sekoita keskenään kuivat aineet, siivilöi vaahdon joukkoon ja sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista uunissa. Kun taikina ei enää tartu tikkuun, kakku on valmis.
Lämpötia: 180°C
Kiertoilmauuni: 160°C
Asetukset: keskitasolla
Paistoaika: 30 min.

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น